.sjukling

10/07/2009 02:21:00 em / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

Olivia har så mycket hosta, hon kan inte ens äta något utan att det kommer upp igen. Hon kan inte sova fast hon är så trött så hon inte kan hålla ögonen uppe. Det är så synd om henne. Det är ju inte ens två veckor sedan det var så här senast, kanske lite bättre förra gången men ändå. Ringer vårdcentralen. De föreslår HONUNGSVATTEN. Great. Jag är inte särskilt bekymrad över att hon har feber och är förkyld. Det går över. Men hon skavinte behöva dras med den där hostan varannan vecka. Jag blir galen. Nåväl, jag muttrade i alla fall fram genom bedövade läppar (tandläkar’n vet ni) att honungsvatten är beprövat och det hjälper inte. Vi fick en tid hos doktorn imorgon.

 

               IMG_0250 IMG_0251

Etiketter: ,

3 hälsningar:

Comment by SMÅKILLARNA on 7 oktober 2009 kl. 14:25

Men hon måste ju får HOSTMEDICIN, fattar inte läkarna det?!?! Mollipect så slipper hon det på någon dag för tusan! Blir galen bara jag läser om stackars lilla Olivia som ska behöva hosta jämt!

Comment by Jennie~* on 7 oktober 2009 kl. 15:51

Stackars lillan, har faktiskt ett annat husmorstips som brukar hjälpa oss här hemma när vi har hosta. Blanda 2tsk honung, 2tsk smör och 2 tsk citronjuice(kan hon äta det..?) smält ihop och låt svalna så att man precis inte bränner sig på det men det skall fortfarande vara ganska varmt och ät med sked. Det lägger sig som en hinna i halsen och gör att det inte gör ont att hosta iallafall..
Lycka till hos doktorn imorgon!

Styrkekramar

Comment by Hanna on 7 oktober 2009 kl. 22:39

Vi får hoppas hon får bättre grejor imorgon, hon har ju haft Bricanyl tidigare(efter besök på annan VC...) och det fungerade ganska väl.

Vågar nog inte testa ditt tips Jennie, inte på Olivia i alla fall - citronen.. Men ska lägga det på minnet till en annan gång!

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers