.trött

10/21/2009 05:36:00 em / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

jag är riktigt trött idag, höll på att somna i soffan med Svante före maten.. väldigt ovanligt måste jag säga och vi har sovit hur bra som helst i natt. Men det är väl mycket på gång i mitt huvud. Både bra och tråkiga saker.

Har i alla fall hunnit med båda hästarna idag, det brukar ju bara bli en i taget för det mesta. Men Svante blev trött efter sprutorna, sov länge och samtidigt som Olivia, och nu sover han igen sen ett par timmar. Lilla killen… Pion hostade lite – hoppas det är väldigt snabbt övergående så jag kan rida till helgen. Hon har ju hostat lite varje höst, men bara en dag eller två, när vädret håller på och slår om.  Leo gick fint, men lite försiktigt. Det märks att de inte är säkra på underlaget och lysande är det ju verkligen inte. Bra mycket bättre idag än tidigare i veckan dock. Nu vågade vi oss på travarbete i alla fall.

Johan går på beredskapen imorgon, äntligen faktiskt, men vi blir ju låsta hemmavid! Hoppas verkligen han kan hjälpa mig med lastning i helgen båda dagarna. 

Nej nu ska jag vila efter den riktigt goda måltiden – provade ett nytt recept som gjorde tråkiga fläskkotletter allt annat än tråkiga! Någon som är nyfiken?

 

Later.

Etiketter: ,

2 hälsningar:

Anonym on 21 oktober 2009 kl. 19:06

ja, recept tack./mordin

Svärmor on 21 oktober 2009 kl. 19:26

Ja, vi vill också få lite inspiration.

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers