.something new

10/29/2009 10:48:00 em / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

men nåt gammalt. Nu har vi bytt ut gammbilen mot en ännu gamlare kärra. En fransk sak som är mycket billigare att äga, rymmer nästan lika mycket (svårt att hitta en bil med mer bagagutrymme än vi hade) och som förhoppningsvis är en bra dragbil. Jag blev så glad när vi hittade den, för när vi kollade dagen innan fanns ingen som riktigt uppfyllde våra kriterier. Men så idag stod den där, blank och frostfri bland alla kalla huttrande rimfrostiga bilar på parkeringen, och vi bara “den får duga” liksom och känner att vi nog har gjort ett rätt bra köp. Ingen rost, bytt kamrem, schyssta vinterhjul. Inte riktigt samma klass som gammbilen och långt ifrån lika mycket extrautrustning. Men vem behöver TV, färddator och GPS liksom – vi har ju sällskapet av varandra, jag är en levande GPS ändå och vill man verkligen veta precis hur långt det är kvar? Nu ska vi leva billigt med nya gammbilen (a.k.a. Silverpilen 2) och spara till nånting vi verkligen vill ha!

Later.

4 hälsningar:

Comment by Jennie~* on 30 oktober 2009 kl. 10:04

Spännande, vad blev det för något då?

Kram

Svärmor on 30 oktober 2009 kl. 10:25

Grattis!
En bil är ju bara något att förflytta sig i och bara den går dit man vill utan att kosta en massa. Klokt resonerat och säkert en fin bil den också om jag känner er rätt.

Comment by SMÅKILLARNA on 30 oktober 2009 kl. 15:08

Vad blev det för något då? Nä en bil ska ju inte sluka en massa pengar, bara lagomt! Sen är det ändå bara ett fordon som ska ta en från A till B... Och så får man skaffa sig drömbilen när man har ekonomi för det helt enkelt! /Maria

Comment by Hanna on 1 november 2009 kl. 20:35

En citroen blev det, den duger gott och väl ett tag. Vi får väl se när vi provat dra hästtransporten uppför backarna här på gården med framhjulsdrivet men men..

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers