.winter

10/08/2009 04:02:00 em / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

Har varit ute och tömkört Leo i snön. Han var väldigt pigg, men har ju fått en ofrivillig vila i ett par dagar då jag gått och burit Olivia istället… Så vi tyckte båda två att det var VÄLDIGT skönt att komma ut! Med facit i hand så hade jag nog hunnit med Pion också en svängom, men det kan man ju inte veta innan. Hur sorgligt det än är att Leo ska åka, så ska det bli väldigt skönt att bara ha damerna att ägna sig åt – så jag slipper kämpa med mitt dåliga samvete hela tiden för att jag inte hinner det jag vill. Skulle behöva investera i fler skor till hästarna, Easyboots eller liknande. Har ett par men skulle vara bra att ha till bakbenen också. Leo var förresten helt hopplös idag, han hade så bråttom så han trampade av sig den ena skon hela tiden. Okey, så hopplös var han inte, egentligen var han ganska duktig och tålmodig när jag skulle på med den där skon hela tiden…

Massa snö.. dags att flytta hästarna till vinterhagen. Kommer att sakna dem utanför köksfönstret, men nu MÅSTE vi nog ta ner sommarhagen! Jösses vad det ska vara bråttom med snö och sånt. Bara Johan kommer hem så ska vi ut och kolla till vinterhagen så den är  hel och så. Trodde förresten jag hade en HÖ-tjuv här! När jag gick ut idag, så är en av rundbalarna ÖPPNAD. Först tänkte jag att Johan lyckats köra på den med traktorn eller nått. Men den var ju jättemycket öppen. Tänkte att något djur hittat hit och haft kalas, men så såg jag fotspår och bilspår i snön.. Mystiskt! Efter ytterligare två sekunder eller så, så hade jag löst det. Svärfar var här och lånade transporten idag, och han hade lånat lite hö också – vilket han såklart hade frågat om. Vi ska ju öppna och köra in en bal i vinterhagen, så det gick ju hur bra som helst.. jag hade ju bara ingen aning haha!

Jaha, jag tänkte skriva två rader om Leo och om snön, och så blev det en massa svammel. Sammanfattningsvis kan jag säga så här: Det är massa snö, allting blir jobbigt, jag vill ha sommar. Bra så? Bra.

 

Later.

Etiketter:

2 hälsningar:

Comment by SMÅKILLARNA on 8 oktober 2009 kl. 16:17

var åker Leo då och när åker han?/maria

Comment by Hanna on 8 oktober 2009 kl. 16:23

kontraktet är ju uppsagt till månadsskiftet november december ungefär - minns inte exakt. Vart han tar vägen vet jag inte, än så länge inte såld i alla fall!!

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers