Weekend Roundup

5/05/2008 12:04:00 em / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

I lördags var vädret helt fantastiskt! Nicke och Malin kom hit och tog med oss ut på picknick, Malin till häst, Nicke på cykel och jag och Johan promenerade med Olivia i vagnen. Skulle ha tagit hästen j20080505 096ag med om det inte vore för Johans jour. Vi hittade en härlig skogsbacke bredvid en gammal väg där vi fikade och myste i det vackra vädret.

Lördagkvällen avslutade vi med hämtmat från Thairestaurangen, mycket gott! Känns hur lyxigt som helst att ha något annat än pizza och hamburgare att välja på...

Söndagen började vi med en härlig brunch. Jag och Olivia bakade och fixade så att 20080505 099Johan som jobbat halva natten och fick sova ut.

Sedan  fick vi besök av hela familjen K, som varit borta en långweekend och hälsat på systeryster. Jag bakade en sommarbärkaka så det blev riktigt söndagsfika. Därefter beslöt vi att äta surströmmimg till middag så nu har man äntligen fått årets första surfisk! Oj så gott... Länge sedan jag åt så mycket.

20080505 106

 

Annars har vi inte gjort mycket under helgen som varit. Johan har jobbat 30 timmar sedan han gick på beredskapen i torsdags så honom har vi inte sett mycket av. 

Etiketter:

0 hälsningar:

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers