Fru Gårman?

5/02/2008 05:09:00 em / I en annan del av Ulriks/ Hanna /


Regeringen håller på att ta fram en ny vägskylt. Fru Gårman som ska ersätta Herr Gårman (och vips försvinner pedagogiken också: Här Går Man). Känns lite löjligt faktiskt när det finns så mycket viktigare saker att lägga resurser på, även i jämställdhetens namn. Nu finns det till och med en namninsamling som Du kan skriva på om Du som så många andra tycker det är slöseri med våra skattepengar. Det gör Du här.
Bild: Aftonbladet

Etiketter:

3 hälsningar:

Anonym on 2 maj 2008 kl. 23:02

Haha, precis samma sak sa jag när jag såg om det på nyheterna härom kvällen!!! Men det är ju knappast varken fösta eller sista gången vi tänkt lika.... ;)
Kramelikram // M

Anonym on 3 maj 2008 kl. 00:49

Dumt att ens göra en ny skylt. Den gammla skylten var en vanlig streckgubbe som var könslös (!) Tycker inte man borde slösa statens pengar på detta.

Anonym on 3 maj 2008 kl. 17:41

Värdelöst när det finns så mycket annat vettigt vv och regering kan lägga pengar på. T ex rusta upp våra inlandsvägar. Eller varför inte vara radikala och dra ner på besparingar inom skolan och vården. eller varför inte satsa lite pengar på . . . . . . . . . ja listan kan göras oändligt lång med saker som behöver tittas på.

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers