Vår och Sommargarderoben del I

5/13/2008 02:25:00 em / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

Ja trots att det är typ fem plugrader ute i bästa fall, blåsigt och lokala snö/hagelskurar idag så tänker jag lite på sommargrderoben. I somras hade jag en klännng som jag kunde ha efter förlossningen, inga byxor, inga shorts, inga kläder... Skor köpte jag inga heller för ska jag vara ärlig så hade jag fullt upp med att tänka på annat. Denna sommar ser det dock lite bättre ut. Behovet är dock stor att uppdatera garderoben! På skofronten har jag redan börjad, börjar till och med känna mig ganska nöjd. Är det något som saknas?

stövel Mina fina Viking-stövlar använder jag såklar dagligen. Köpte dom faktiskt förra sommaren och jag är så nöjd. Supersköna och roliga. Man kan ha dom i stallet, trädgården eller på stan. Välj själv.

 

 

 

 

20080430236

Nästa sko som används nästan precis lika mycket är mina vita Converse. Sköna, våriga och fina!

 

 

 

 

20080429234 Träskon, Mohedatoffeln, lär ju bli flitigt använd bara det blir lite varmare ute. Denär så himla skön så det blir nog sommarens ersättning istället för balerinaskorna jag gick i hela våren.

 

skor_1209443619

JJag vann ju ett par riktigt fina Nikeskor också, som dessutom passade perfekt, hos Alexandra. Blir super att promenera i! Eller på gymmet? Om jag nu tar mig dit någon gång... 

 

 

 

 

20080508271Sist, mina fina gladiatorsandaler från Din Sko! Åh, så glad jag var när jag hittade dom. Har letat och letat efter den perfekta sandalen men det var helt hopplöst... Lika fula är dom nämligen när dom inte sitter som dom ska, som dom är snygga när dom sitter rätt. Alledeles lagom blev den här i alla fall. P.s. Du vet väl att man numer kan handla på Din Sko över nätet?

 

Sen står det lite fina skor med klack i hyllan och väntar, har ett par klassiker som aldrig blir fel så här på sommaren.

Frågan är om jag har allt jag behöver? Och vilka är egentligen glasskorna?

Bilder: Privata, Alexandra och stövlarna från have2have.se

Etiketter:

0 hälsningar:

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers