Hästrapport

5/21/2008 09:42:00 fm / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

"På hästfronten intet nytt"

Eller?

PION är alltjämt i god form. Men vi har allt upptäckt ett nytt fenomen. Hon har börjat ligga väldigt mycket. Kan inte komma ihåg att hon har legat särskilt mycket över huvud taget någon gång. Det skulle väl vara de här varma sommardagarna då men inte annars egentligen. Nu lägger hon sig minsann, och hon slappnar verkligen av direkt och till 100 %. Har faktiskt aldrig hört en häst snarka men det gör hon..eller hon ligger och så där må-gott grymtar!

Måste förresten säga att mina hästar och även Malins lilla sötnos verkar väldigt lugna och trygga här, med varandra och med oss. Dom har inga problem med att ligga och vila allihop samtidigt, och dom kan när som helst lägga sig och vila fast vi står bredvid och tittar på.

LEO har verkligen skött sig kungligt sista tiden. Tömkörnngen går jättefnt, han har fattat tycke för bommar så det pysslar vi med en del. Annars ligger fokus på att han måste bjuda framåt och att han ska ta ut stegen, framförallt i trav, eftersom han lätt blir kort och trippig. Ridningen har gått jättebra, men som sagt vi skyndar långsamt. Nu har eksemtäcket har kommit. Tänkte att jag aldrig skulle få på honom det, med tanke på att vi knappt fick på honom vanliga täcken förra sommaren... Men nu går det hur bra som helst och inte ens eksemtäcket som är trångt och jä---gt och ska träs över huvudet är ett problem. Han är så cool, så cool. I somras hade jag ju stora problem varje gång han skulle smörjas mot sol och odjur och nu kan jag tvätta honom själv utan problem... Det är så skönt! 

Etiketter:

0 hälsningar:

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers