.tonight

3/03/2010 08:45:00 em / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

Ikväll är det ÄNTLIGEN säsongspremiär av Grey’s! Den enda serien jag verkligen måste se varje avsnitt av. Så kul! Så nu blir det att bänka sig framför TV:n om en liten stund.

I övrigt har vi ägnat kvällen åt hästarna, hovarna är nu nyverkade och jag måste skryta lite om Bella som bara protesterade en gång (ordentligt, Johan flög som en vante) och annars stod riktigt fint! Det har ju varit lite brottningsmatch med henne annars. Mycket mer än med storasyrran (som dock tydligen har tagit igen det med råge nu istället). Jag longerade Pion innan, och Bella fick springa med. Tror det var klokt att låta henne jogga av sig innan, hon har så mycket energi…

Har lite mycket snö på ridbanan just nu. Johan måste ta hem stora traktorn för att kunna skotta där tror jag. Har lite mycket snö på hjärnan just nu också. Hur får man bort den? Snö, blåst och kyla, blä. Jag är så sjukt less och jag saknar verkligen snöslasket i Göteborg för om något så ingav det i alla fall HOPP. Det här känns bara hopplöst. Jag blir verkligen deprimerad av det här vädret.

 

Later.

Etiketter: , ,

0 hälsningar:

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers