.sunday

3/07/2010 10:46:00 fm / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

Idag har vi haft ett litet experiment vid frukostbordet. Jag har suttit på ett hörn och låtsats att jag inte varit här, medan Johan har fått göra och äta frukost med båda barnen. Så som  jag gör varje dag. Ganska kul att se, jag blev alldeles utmattad.. Hur orkar man varje dag?! Haha.. Det är fullt upp vill jag lova! Lite extra idag kanske, eftersom Svante är aningens missnöjd över den där andra tanden som är på väg upp.

Natten har varit sådär faktiskt. Båda ungarna kom i säng tidigt igår, Olivia var helt knäckt! Det går verkligen inte att missa hennes eftermiddagsvila nu, hon går inte att ha att göra med om hon inte får sova. Svante somnade snällt men sov redan från första stund inte så bra. En gång i timmen har man fått sätta dit nappen, och så har han ätit några gånger och haft några vakna stunder vilket är extremt ovanligt på natten. Men det när nog tandeländet som ställer till det. Nu sover han sin förmiddagsvila, och i sängen försökte han gnaga på allt; täcket, nappen… Olivia har sovit i våran säng i två omgångar och var pigg och redo att stiga upp efter sex nångång. Ganska skönt ändå att hon kan lägga sig i soffan och se TV en stund…

Planerna för dagen är att häsa på gammelmormor som fyller år, och gammelfarmor som inte är rikigt kry. En soft söndag med andra ord.

 

Later.

Etiketter: ,

0 hälsningar:

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers