.monday

3/15/2010 10:56:00 fm / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

Snapshot_20100315_45

Idag är ju Olivia hemma med oss och vi funderar lite på vad vi ska hitta på idag allt mest. Vädret är fint, så vi ska försöka hålla oss utomhus lite. Behöver också baka nytt bröd för veckan, får se vad jag ska hitta på denna gång.

 

Bekännelsen:

Hörni jag glömde, passande nog, min invägning i morse så jag får ta den imorgon bitti istället. Ska bli spännande att se hur det har gått trots gårdagens stora försyndelser. Inte nyttigt att fylla år, men kul är det!

Våran dammsugare gick sönder igår (till Johans stora glädje, eftersom han hade halva huset kvar?). Den är urgammal och slut helt enkelt. Någon sa för bara ett litet tag sen, att det var otroligt vad bra den hållit sig. Det var dumt sagt, för nu dog den. Jag har länge drömt om en ny, eftersom den blir statisk så lätt och jag får riktigt läskiga stötar när jag dammsuger med den. Däremot ville jag inte att den skulle gå sönder NU när vi är luspanka – och en dammsugare måste man ju ha? Jag har redan utsett en efterföljare. Well, well. Vi kanske klarar oss månaden ut med min superräcer Ergo Rapiodon. Man får ju upp det grövsta och den tar halva huset på en laddning.

 

Later!

Etiketter:

0 hälsningar:

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers