.monday

2/15/2010 11:13:00 fm / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

Helt underbart väder idag också. Har inte kollat termometern men jag anar att det ser bra ut. Varför i hela friden är det så viktigt för oss svenskar att snacka väder hela tiden? Jo, det ska jag tala om. Är man bosatt där det antingen är för milda regniga vintrar så det bara är halkigt och skit, eller alldeles för kallt och/eller snöstorm med bara ett par månader om året då det ä rlite bättre om inte sommaren regnar bort  ja då finns det ju såklart ett behov att tala om eländer. Eller som idag, det underbara väder som hittat fram i helgen och håller i sig.

Natten har ändå varit förhållandevis ok. Det är klart, båda barnen har vaknat till lite ibland men somnat om igen efter lite omstoppning och mutor. Olivia är piggelin idag, men hostig förstås. Dock ingen besvärlig hosta som hon haft tidigare. Svanten är lite småvarm men inte riktigt febrig heller. Han är SÅ snuvig, och skriker utöver sig bara man tittar på lilla näsan. Fast annars är humöret på topp. Men nu sover han förstås. Magen har varit i olag, så vi har fått byta blöja på honom varannan timme dygnet runt, men nu har ju den lilla tanden tittat fram helt och hållet så man kan känna den, så nu borde saker och ting lugna ner sig igen.

Vad ska vi hitta på idag? Ingen aning, borde vara ute men just nu är vi mest trötta och slöa allihopas så vi får se efter lunch. En promenad i finvädret vore inte så dumt.

 

Later

Etiketter: ,

2 hälsningar:

Comment by Jennie~* on 15 februari 2010 kl. 14:47

Jobbigt med förkylning, Kevins näsa började också rinna helt plötsligt i lördagsnatt och det bara rinner och rinner. Hoppas det fort går över för dem alla tre!

Kram

Comment by Hanna on 15 februari 2010 kl. 18:27

Men ändå ganska skönt att det rinner och inte är helt tätt i alla fall, man får ju se det positiva ;) Hoppas också de kryar på sig allihopa - Olivia är faktiskt redan nu mycket bättre :) Kram

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers