camp ulriks – dag 22

2/01/2010 11:47:00 em / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

Här jobbas det på. Har byggt ihop en möbel idag för att se om hur den passar med det vi tänkt. Det funka. Ikväll har vi byggt ihop några skåp och fått upp lite skivor på väggen. Det börjar arta sig. Inga tapeter har kommit idag som utlovat dock, men vi sitter ju inte sysslolösa. Imorgon kommer fläkten.

Johan kom ihåg sågen och skruvarna.

Ikväll hade vi hela tolv plusgrader när jag kom hem. Tack och lov sov barnen och det fick de göra i sina overaller en stund, nu är vi uppe i 19 pludgrader ovanför elementet i köket.. Vi sitter och äter glass. Lika bra!

 

To be continued/HL

Etiketter:

2 hälsningar:

Comment by Jennie~* on 2 februari 2010 kl. 11:57

Åh, så spännande det är att följa er renovering. Jobbigt att inte tapeterna kom igår, hoppas ni haft mer tur idag. Sitter och mumsar på havre och äpplemuffinsen som du la ut receptet på för ett tag sen, mums mums. Recept är alltid uppskattade! Skulle egentligen bara säga tack för barnmatsburkarna, skall testa senare idag och se vad Kevve tycker om burkmat(har inte prövat någon gång)

Lycka till med tapetsering mm.

Kram

Comment by Hanna on 2 februari 2010 kl. 13:17

De ringde precis om tapeterna :)

Varsågod! Onödigt att kasta dem tycker jag. Bra att hitta när man inte kan laga maten själv - jag rekommenderar verkligen HIPP eller de andra ekologiska alternativen för de smakar verkligen gott (har inte testat just den du fick dock) till skillnad mot de andra som är tämligen smaklösa ;)Svante stackarn han får vackert nöja sig med burkmat ett tag till men snart ska det lagas mat så det står härliga till!

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers