.monday

2/01/2010 11:40:00 em / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

Vilken usel bloggare jag är just nu. Klev upp i morse, insåg att det var 25 grader kallt ute och alla mina planer raserades. Grejade hemma, hämtade Olivia på dagis och sen drog vi iväg på andra äventyr. Hälsade på i Norrby en sväng och som alltid blev jag kvar länge. Hälsar nog på för sällan med andra ord. Vi satt i alla fall och fantiserade och smed finfina planer. Tänk om vi skulle våga! Olivia var helnöjd och slut efteråt i alla fall, hon har fått leka av sig rejält idag, Svante med, han uppskattade verkligen uppmärksamheten från ett år äldre A. Lillbrorsan i huser är ju jämnårig med Svante, men två månader yngre så han är inte riktigt på hugget än. Fast han blev tvungen att skratta lite åt Svantemannen i alla fall.

Imorgon är det invägning. Jag och Johan har vår sedvanliga gissningstävling. Det är svårt eftersom det är mer än två månader sen sist, och killen är ju inte liten alltså. Lång som en stång. Imorgon vet vi.

Vi fick en fin bröllopspresent idag! Blir att köpa något till köket! Sen fick Svante en försenad doppresent, det blev faktiskt något som han inte har sen tidigare.

 

 

Later

Etiketter: , , ,

0 hälsningar:

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers