.friday

2/19/2010 11:38:00 fm / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

Idag är vi bara hemma och myser. Det är fortfarande svinkallt ute, jag har fortfarande ont i nacken – lite bättre men tål inga häftiga rörelser.

Bellan var ute på rymmen igår! Ännu en som ärvt talanger från modern? Belle blir för övrigt bara tuffare och tuffare och allt mer lik sin äldre syster till sättet. På gott och ont! Haha..

Olivia är hemma och myser med mig idag. Ja, idag så myser vi faktiskt och bråkar inte så mycket (peppar, peppar). Men humöret blir ju bättre när man inte är så trött. Därför blir det vila nu på en stund för damen i fråga.

Svante har lärt sig en ny grej och jag tror nog att det är fadern i huset som är stoltast denna gång haha. Ska försöka fånga det på film, så förstår ni varför!

Han kommer för övrigt hem vid tretiden, om inget inträffar. Skönt med fredagar… Blir att handla lite i eftermiddag också,, har typ ingenting hemma. Fattar inte varför vi inte gjorde det igår när vi var i Norsjö en sväng men jag var så himla trött så det blev raka spåret hem efter lite käk.  Vi var förresten och vaccinerade Olivia, hon fick sin andra svinisspruta. Absolut inga reaktioner efteråt denna gång heller, verkar inte ens öm i armen. Svante får sin om ett par veckor, skulle funka nästa torsdag men vågar inte eftersom vi har planer för den helgen.

 

Later.

Etiketter:

2 hälsningar:

Comment by Jennie~* on 19 februari 2010 kl. 18:09

Det är nog bra att ni väntar med svinsprutan. Efter första fick inte Kevve någon reaktion men igår fick han andra.. sen dess vill han ingenting och har feber. Tydligen är det den andra som ger mest reaktion. Turligt nog verkar han inte ha ont iallafall.

Comment by Hanna on 19 februari 2010 kl. 19:57

Nä det känns onödigt att chansa eftersom vi ska ut och åka tåg på kvällen sen... Hoppas Kevve kryar på sig då! Svante är faktiskt lite okry idag också, magen som är lite knas, men aptiten är det inget större fel på.
Men jag tror faktiskt att det är nåt lindrigt magvirus som går (har hört andra som har samma) så det går väl över också.

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers