.ha!

2/09/2010 01:53:00 em / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

Ojoj. Jag säger då det. Som vi har läst instruktionsboken för att få ugn-j***** att fungera. Johan har mätat och summrat och ström finns ju. Lusläst boken för att hitta eventuella spärrar eller inställningar som måste göras. Gått igenom felsökningsguiden (på två punkter).. Inget ljus, och inget liv i ugnen. Ringde kundservice i fredags, de kunde inte säga något där utan skickade en servicebeställning. Servicemannen har fortfarande inte dykt upp, så Johan ringde och kollade. IKEA har skickat beställningen men servicefirman har inte fått någon. Den har försvunnit på vägen. En ny beställning skulle skickas.

MEN.

Något snille på IKEA:s kundservice ringde upp mig nyss. “Har ni provat ställa den analoga klockan?” Nej. “Gör det, man måste göra det för att ugnen ska fungera”

Okey. Den fungerar. Varför kunde ingen säga det direkt, varför står det inte någonstans?

 

Men vi har en ugn! Tjohoo! (men fortfarande inget vatten)

 

Later

Etiketter:

2 hälsningar:

Comment by Jennie~* on 9 februari 2010 kl. 14:14

Härligt! Konstigt att den skall måsta ställas och ännu konstigare att det inte stod någonstans. Nu hoppas jag att röris kommer snart.

kram

Comment by Hanna on 9 februari 2010 kl. 14:49

Faktiskt, så stod det ingenting om klockan i instruktionsboken - som om den inte fanns. Fick leta åt en snabbguide på ugnens funktioner för att se hur man skulle kunna ställa den överhuvudtaget! Men nu funkar det ju - huvudsaken!

Kram

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers