Men åh.

1/28/2009 03:13:00 em / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

Har just gjort dagens kraftansträngning! Gick ut till hagen med en kapad PET-flaska i högsta hugg. Hästarna brukar nämligen stå och vila tills jag kommer ut, då blir det rörelse i hagen eftersom de förväntar sig dagens kraftfodergiva. Något som heller aldrig brukar slå fel, är att just Pion ställer sig och pinkar när jag kommer. Hon känner väl att det är dags då hon börjar röra på sig. Så jag var alltså förberedd!

Naturligtvis stod hästarna allra längst bort i hagen så jag fick gå och hämta dem. Men inte skulle Pion pinka heller. Nehej då, ingen nöd här inte! Så då riggade jag min PET-flaska i täcket under svansen, enligt de instruktioner jag fått. Tog vattenhinkarna och hämtade vatten. När jag kom tillbaka hade hon pinkat! Men hon hade också fått ett av alla sina utbrott på Leo som säkert råkat titta på henne (vilket iofs är ett gott tecken på att hon faktiskt är dräktig, hon var så där tjörmig* med honom sist också) och spillt ut precis allt.. så det låg en fin stor pöl utspridd i nysnön... Fan också! Nåväl, anordningen sitter på plats så inom 6 timmar bör det komma ett nytt prov, hoppas jag hinner fånga det då...och hoppas testet kommer idag - annars är det ju lönlöst!

 

*sur och grinig

Etiketter:

2 hälsningar:

Comment by Jessica on 28 januari 2009 kl. 16:49

Jag har prövat att fixa urinprov på en hund det var inte så lätt heller så fort jag stoppa dit burken när hon pinkade slutade hon så det var bara att jaga runt och försöka senare men det gick till slut men det måste ha sett roligt ut, hunden först och jag efter med en burk beredd fåmga dropparna, tror även att jag nån gång skulle fixa ett urin prov från nån av hästarna på ridskolan och det va inte heller lätt, krya på dig/syster

Comment by Hanna on 28 januari 2009 kl. 17:40

Tackar..

Fördelen med hästarna är ju att det är bra arbetshöjd i alla fall. Hoppas på bättre lycka ikväll, nu har då testet kommit!

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers