Vi lever

2/25/2008 07:09:00 em / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

vi är bara aldrig hemma...

På hästfronten så är allt bara fint. Pion mår gott, är sådär lite lagom småtjock och fölisen hör av sig då och då så det känns lugnt. Vi tar det ganska lugnt. Tycker hon förtjänar att få lite lättare motion numera. Leo gjorde ännu ett framträdande i lördags. Den stora travdagen. Han kändes redan direkt lite pigg och busig och visst var han det! Han taktade i skritten och försökte bita sig i framknäna i traven men var inte alls bekymrad över ryttarinnan. Efter en stunds travande var han tvungen att få bralla lite! Inte lätt att sitta kvar då man inte kan hålla reda på huvudet så Lissan fick sig en liten flygtur men det gick bra. Efteråt var han lugn och det var inga problem att sitta upp igen. Skritten fungerade men det blev mera bus... denna gång hoppade hon av i farten för att inte skrämma honom i onödan! Åter igen så var det bara att sitta upp och lugnt fortsätta rida. Vi lät det dock stanna vid skritt denna gång... På det hela så är jag jättenöjd, både över att han tog travandet så bra men också över att han tog det med ro när det blev lite obalans och en avfallning. Jag åkte ju av Bonheur en gång under inridningen av honom och han blev väldigt stressad av det.. men det gick ju bra ändå får man väl säga.

Flickan då! 8 månader idag - inte illa! Dagen till ära har vi varit på vägning och gjort ett sk boeltest (barn orienterar efter ljud), och det fanns inget att anmärka på där inte. Vilket vi inte trodde heller med tanke på att hon hör mycket bättre än oss haha...hon missar inget! Vägning och mätning gick bra, hon följer sina kurvor så precist så att sköterskan blev tvuingen att säga att det verkligen inte är vanligt att man får se en så perfekt kurva. Undrar vars hon fått dom generna ifrån?  8,8 kilo och 69 cm Olivia har vi nu i alla fall. Sen prickade vi av utvecklingen för en tio månaders bebis också, men hon har ju legat före hela tiden så det var väl inte oväntat. Hon ställer sig ju nämligen, går efter möbler, och balanserar fristående då hon är modig...hon har lärt sig att vika ihop kroppen och landa på rumpan då hon faller så det är frid och fröjd för det mesta. Mera, hon slår ihop leksakerna och så har hon lärt sig "lampa", "vovve", "klocka" (vad som är vad alltså - hon pratar inte haha) bland annat. Men vi väntar på mamamam och papapapap... Dagens trick är att flytta leksakerna över huvudet och hålla det bakom nacken. Väldigt roligt.

Mamman och pappan då. Ja för mig så är det studier, hästar, träning och GI som står på agendan. Har hittat till gymmet ett par gånger nu och investerat i riktiga (supersköna) promenadskor som jag provat idag. Halkiga var dom inte heller! Perfekt! Johan han är borta, kommer inte hem förrän imorgonkväll men vi börjar vara van. Olivia träffar honom ungefär varannan dag just nu... lite trist men. Det blir bättre hoppas vi! Han ska ju vara hemma lite med flickan i vår om inget oförutsett händer. Han har ju så mycket spännande på gång... men det är en annan historia. Vi saknar honom så mycket i alla fall och ser fram emot att hockeysäsongen ska ta slut, alla kurser avklarade (ytterligare fyra västeråsresor ju)! Imorgon blir det att fira lite - då har vi nämligen varit tillsammans i fyra och förlovade i två år! Längtar!

Etiketter: , ,

0 hälsningar:

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers