Tråkhelg

2/10/2008 11:16:00 em / I en annan del av Ulriks/ Hanna /


Ja, så var då ännu en helg över!


Eftersom min sambo har haft beredskap, och jag har varit sjuk och Olivia inte kry så har det inte blivit mycket gjort. Igår var vi bara hemma, ringde hit Lillebror och bonusmostern på lite fika på kvällen. Idag så gjorde jag ett försök att få in lite motion i schemat så jag tog vagnen med mig och en rask promenad mot Kvarnåsen. Det blev bara ett par kilometer då sambon plockade upp oss lite tidigare än planerat. I Kvarnåsen kikade vi på lite skotrar, endel fikade (typ alla utom jag) och Johan prövkörde en (artic) "skoter".


Sedan har jag legat hela eftermiddagen och kvällen, var uppe då farmor och farfar kom på besök och bjöd på middag, har haft feber och är allmänt hängig. Ipren rules.


Ikväll fick jag i alla fall längta lite till fjällen, då Jos ringde och sa att dom gärna hänger med. Ska bli supertrevligt, verkligen. Hoppas bara på toppenväder nu.


Imorgon ska jag göra ett nytt försök till studier, hoppas mosshjärnan vill vara med. Olivisen ska vara hos morfar och mormor, om hon inte blir sjuk. Hon är som sagt inte riktigt kry, roslig och hostig och lite tröttare än vnligt. Ingen feber dock. (Ett sidospår!) Vad jag skulle komma fram till är att jag har en hel del att gör i skolväg denna vecka så jag hoppas hinna så mycket som möjligt under morgondagen. Inspirationen är inte riktigt på topp (tacka den konstanta huvudvärken), men jag fick i alla fall ett mail i början av helgen, från min studiekamrat som hon inledde så här:


"Hello Skalman! ;) (ja, han är en av mina idoler en know-all, så det är en komplimang!)"


Det tänker jag ta med mig och jobba på! Så det så.


Vad mera som gäller imorgon är invägning...ska bli spännande att se om veckans flitiga motionerande och GI-kost utan fusk har gett något resultat. Just nu känner jag mig tung...

Etiketter:

0 hälsningar:

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers