Pluggo!

2/06/2008 01:46:00 em / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

Jaha då sitter man här hemma då och läser. Eller snarare blandar jag läsning med praktiska övningar eftersom jag just nu jobbar med statistik. Fan, det här är ju en hel vetenskap. Det är kvartiler och annat spännande som är näst intill helt obegripligt men säkert skitbra om man kan det och framförallt vet vad det ska användas till. Använder ett statistiskt program som heter SPSS och jag måste faktiskt erkänna att det är lite roligt!

image

Olivia är hos mormor och morfar idag, vi var på badet på förmiddagen så då passade det bra att lämna henne där. Så jag hinner något.

Lissan kommer förbi idag, tredje dagen, för att jobba lite med Leo. Än är dom på "lära känna" nivån, lilleman är nämligen lite skeptisk mot nya människor och eftersom dom har en stor uppgift framför sig så gäller det att vara på samma nivå. Igår körde hon ryktning på pallen och klängde lite på honom. Som vanligt så tog han det väldigt bra helt enkelt. Han tycker bara att det är roligt om någon håller på lite med honom... Eftersom det går så bra, Leo verkar verkligen ha godkänt henne, så blir det nog snart att gå ut på banan.

Åter till kvartilerna.

Etiketter: , ,

0 hälsningar:

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers