Kanel-te

2/09/2008 10:34:00 fm / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

Godmorgon! Idag har vi fått en riktigt bra start på dagen, med sovmorgon, härlig frukost och kanel-te. Det är SÅ gott och SÅ nyttigt! Kanel har ju så många positiva egenskaper förutom att det är gott. Viktigast av allt är nog att det är blodsockersänkande. Ett eget kanel-te gör du genom att koka 4 kanelstänger i en liter vatten i 5-10 minuter tills du tycker det är starkt nog. Stängerna kan du spara och återanvända tills de plattat ut sig helt, och kanelvattnet kan du värma på igen när du vill ta en kopp. Så gott, så enkelt!

Idag har vi inte planerat något speciellt, Johan jobbar för närvarande (han har beredskap) och i och med det så kan vi inte åka speciellt långt heller. Vädret är ju inte lika underbart härligt vårigt idag som igår, det är i och för sig inte speciellt jättekallt, men det blåser och är disigt och mulet. Blir nog lite pyssel här inne istället.

Tänkte på en sak igår! Johan har ju beredskap var 6:e vecka, han har ytterligare fyra Västeråskurser, jag har ett par inneveckor och vi ska till fjällen en vecka - och ingenting kolliderar! Visst är det helt otroligt...

Etiketter: ,

0 hälsningar:

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers