.morning

5/11/2010 10:33:00 fm / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

Oj vad trött jag var igår kväll. Men istället för att sova så var vi ute och fixade lite i stallet. Byggde om Bagges (kaninens) hem, som egentligen är en box så att Bulle (ponnyn) har någonstans att stå. Gick i och för sig fort. Sen fixade vi el på Pions nya hage (den fungerar mer än väl, Pi flög baklänges imorse när hon hängde på tråden som hon gjorde hela dan igår). Och passade på att städa huset lite på det… Det tog en stund att komma ner i varv sen.

Lite lugnare i hagarna idag. Gillar inte att Pion ska stressa upp Bella när hon ska lära sig att klara sig utan mamma. Tycker samtidigt synd om Pion som tycker att det är så jobbigt att inte få gå med Bella! Tror Bella tar det bättre. Det var mycket enklare i fjol att dela på sto och föl, men då var ju Pion hägdräktig och tyckte nog mest att det bara var riktigt skönt att slippa ungdomarna… Bäst vore väl om man kunde ställa dem så långt ifrån varann att de inte kunde ropa på varandra. Men som sagt, det är betydligt lugnare idag.

Får nästan sommarkänslor av allt hagbygge. Synd bara på all snö. Men det är då verkligen ingen tjäle i backen, möjligen där vi haft skottat men mest ytligt. Så snön borde försvinna fort och man ser ju att det torkar upp fantastiskt bra. Till exempel i helgen då de lovar tjugo graders värme bör det töa och torka… Idag är det lite småkallt och trist dock. +5 grader och mulet. Nu ska jag passa på att duscha och vila medan Svante sover så man är i form till dagens utvecklingssamtal på dagis.

 

Later

0 hälsningar:

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers