.friday

5/14/2010 10:59:00 em / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

Jahapp.

Den här dagen blev inte riktigt som planerat. Olivia började hosta igen natten mot idag och kunde inte somna förrän framåt fyra på morgonen.  Vi låg i min säng och småpratade, tränade på färger och myste tills hon kunde komma till ro. Hon hann bara somna, så fick Johan bege sig ut på uppdrag i vårfloden och åskregnet.

Tur i oturen, så hade vi bokat in ett läkarbesök för Olivia idag. Vi fick träffa en toppenläkare som tog hand om Olivia på ett bra sätt. Det vi ville kolla upp visade sig vara precis så oförargligt som vi hade kunnat hoppas på. Skönt. Eftersom hostan kommit tillbaka, så passade vi på att ta upp den också och äntligen fick vi hjälp. Utan att tveka skrev han ut flytande Bricanyl med tanke på hennes bakgrund (återkommande besvär, atopiker, sjukdomshistoria i släkten etc). Behandlingen ska utvärderas och fungerar det så ska hon få en sån där astma-pumpgrejmoj så hon kan behandlas lokalt i luftrören med både bricanyl och pulmicort då hon har det jobbigt. Den här gången kommer hostan med lite feber, humöret har varit bra nästan hela dagen utom i eftermiddag då hon hade en liten febertopp. Nu sover hon i alla fall, och jag hoppas hon får sova gott i natt.

Dagens playdate blev inställd, jag hade planerat en sväng med Pion som också blev inställd. Sjukt barn, Johan borta och en 9½ månsder b u s e kändes som nog avancerat denna fredag. Vi har varit hos mormor och morfar hela dagen och softat istället.

 

Later.

Etiketter: , ,

1 hälsningar:

Svärmor on 15 maj 2010 kl. 00:44

Ni har fullt upp hör jag. Hoppas att Olivia kryar på sig och att Ryssvärmen kommer så att åskandet tar slut så du får ha Johan hemma lite i helgen Kramiz

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers