middagen står i ugnen och jag känner att det här är ett recept att dela med sig av, för det doftar så ljuvligt och är så gott och enkelt att tillaga en måndagseftermiddag då inspirationen inte är på topp.
Allt-i-ett-kyckling
2 rödlökar i klyftor
4 hackade vitlöksklyftor
4 skalade potatisar i klyftor
4 skalade morötter i klyftor
2 paprikor i klyftor
salt, peppar och Olivolja
4-6 kycklingfiléer
några kvistar färsk rosmarin (vi använder havssalt med rosmarin istället)
1 paket fetaost (200 g)
300 g rucola
Lök, rotfrukter och paprika läggs i en ugnsform, lite olja, saltas och peppras. På lägger man kycklngfiléerna som saltas ordentligt och peppras, släng lite rosmarin uppe på. In i ungnen i en halvtimme minst, tills kycklingen är genomstekt. Ta sedan bort filéerna och blanda smulad feta och rucola i rotsaksblandningen. Servera! Om ni bara visste hur gott det doftar här inne just nu…
Later.
Etiketter: Guldrecept
2 hälsningar:
toppen! Älskar när jag hittar middagstips som är vardagsmat och inte kräver en hel vetenskap för att laga.
kram
Måste testas!
Skicka en kommentar