.thursday

9/24/2009 09:50:00 fm / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

snart helg? ingen större skillnad på dagarna här ju! Idag vaknade vi dock tidigt allihopa. Tidigt är halv åtta.. så det är väl inte så tidigt egentligen, men allting är ju relativt.

Olivia är krasslig och hemma. Hon är go och glad, lite feber och mycket hosta. Och så äter hon som vanligt ingenting då hon inte är kry. Svante åt så lite på dagen och kvällen igår, så min ena mjölkkanna var sprängfylld igår kväll. Kul när man går på affärn och känner hur det börjar läcka igenom alla barriärer.  Det var rent en befrielse när han väl ville äta igen.  Ingen ordning på gossen… Men i natt har han minsann ätit ikapp istället, så idag känns det faktiskt att man har en liten spädis hemma. Nu har Svante tagit en liten förmiddagslur, det hör inte till det normala. Men å andra sidan brukar vi sova fram till nu istället.

Det var lite svammel om ingenting. Har inget särskilt planerat idag. Hoppas få i säng båda barnen samtidigt idag efter lunch, så då kan jag ägna mig åt hästarna lite, så är kvällen fri istället. Om vi inte ska lasta Leo ikväll, det är mycket möjligt…

Later.

Etiketter:

0 hälsningar:

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers