Förresten.

9/08/2009 07:55:00 fm / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

Var det någon som SÅG Totilas i EM? Jag hade aldrig sett, eller hört talas om hästen förr. Slår på TV:n en kväll, och ser att det är dressyrtävlingar. Kür för att vara exakt och självklart måste jag titta. Ser ett svenskt ekipage rida, sedan kommer en man in på sin nioåriga häst. Jag reagerar direkt över att det är en vacker häst, stor och pampig. Men den är ju ung och oerfaren förstås.  Sen börjar han röra sig och jag bara sitter och gapar. Kan nästan inte tro att det är sant, drömmer jag? Jag får gåshud över hela kroppen, Johan fattar ingenting när jag säger “ser du, ser du?”.  Sen blir det världsrekord! över 90% i küren! Sjukt… får höra sen att han visst slog världsrekorden i GP:n också.

Fortfarande gåshud..

3 hälsningar:

Comment by SMÅKILLARNA on 8 september 2009 kl. 08:00

Nä jag hade aldrig hört hans namn ens en gång Hanna, men vilken HÄST!!!!!! Otrolig...!! Hoppas ni kryar på er hela familjen! Tittade på videon över Bella och OJ VAD FIN HON ÄR! Har du mätt henne något?M

Comment by annie on 8 september 2009 kl. 10:38

Han är speciell den hingsten. Han var med i senaste Ridsport,en riktig snygging och rör sig skit snyggt,ser så lätt ut när han rör sig.Så häftigt!

Comment by Emilia on 9 september 2009 kl. 21:43

Han är verkligen makalöst vacker. Han svävar fram!

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers