Snö!

4/07/2009 09:34:00 fm / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

Idag snöar det! Vi hade ju inbillat oss att et skulle snöa hela helgen och vara fint idag, men precis tvärtom har det varit. Vilket är skönt – vi har ju haft SÅ mycket bättre väder än väntat. Efter lunch ser det ut att klarna upp dessutom så vi har inte gett upp hoppet.

Stackars Olivia har sån hosta och har knappt sovit i natt, eller hon sover, hostar och gråter… men humöret är ju bra i alla fall.  Börjar ha slut hostmedicin också, men den är ändå värdelös. Det största värdet är att hon tycker att det är så gott! Annars har vi det bra, några är småförkylda, andra har ont i ryggen men för min del så är det relativt krämpfritt för en gång skull. Sen vi kom hit har det varit bra – åka skoter måste ju bara vara bra för fogarna!

Fick ju äntligen göra ett besök hos BM och kolla alla värden innan vi åkte, har ett blodvärde på 136 i vecka 24 vilket är mer än bra, SF-måttet låg på 23 helt enligt kurvan och allt annat såg bra ut. Till och med blodtrycket var  på legal nivå om än inte på normal nivå, men nu har jag ju fått ta det piano ett tag…Håll tummarna för att det får vara bra så jag slipper sjukskrivning!  Nu ser jag fram emot tillväxtUL i slutet av april!

Etiketter: ,

3 hälsningar:

Anonym on 7 april 2009 kl. 10:47

Nej men vad illa med medicinen Hanna!! Vad fick ni då? Mollipect eller? Ge dubbel dos så brukar de bli av med den. Bättre att ge dubbel dos i några dagar så ger den med sig än att ge liten dos i fan veckor för att de ska slippa hosta. Vår läkare sa så till oss och vi har kört på det fullt ut. C hade jättemycket hosta innan jul och då gav vi honom dubbel dos i tre dagar och sen var den väck...HATAR när de hostar på nätterna - man får inte sova själv och de får ju inte mycket vila heller!/m

Comment by Hanna on 7 april 2009 kl. 18:22

nej vi ger inget receptbelagt..

Comment by Hanna on 7 april 2009 kl. 20:09

och då ger vi bara slemlösande eftersom hon är lite för liten för de receptfria hostdämpande medlen än..

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers