Slöardag!

4/07/2009 06:40:00 em / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

Det blev en slöardag idag. Snön ville inte ge sig och grannarna som var ute på förmiddagen påstod att det inte alls var särskilt trevligt. Några for till Jäckvik för att shoppa loss lite, men jag stannade hemma med Olivia. Känner mig mest trött och slut idag, det har blivit lite dåligt med sömn i några nätter nu. Dumt att ta ut sig på semestern… Johan hittade en liten apoteksfilial i affärn i Jäckvik, så nu har vi hostmedicinen igen, om den nu hjälper något. Just nu önskar vi mest att aptiten på lilla tjejen ska komma tillbaka, så hon blir lite piggare och gladare! Men det brukar ta några dagar efter att hon varit sjuk. Nu har det klarnat upp lite i alla fall och vi hoppas på bättre väder imorgon!

Etiketter:

2 hälsningar:

Malin on 7 april 2009 kl. 20:40

Vilken hostmedicin ger ni Olivia? Emil har hostat länge nu, och inget hjälper. Just nu är Lennart med honom på akuten, tror han har öroninflammation. Vi åker till fjälls på Lördag, så jag hoppas alla är friska då. Hoppas lilltjejern kryar på sig snart. Kramar till er

Comment by Hanna on 7 april 2009 kl. 23:25

Hon får bara Bisolvon nu, vet inte alls om det hjälper något.. Johan överväger att åka in till vårdcentralen i arjeplog imorgon för hon bara hostar och får inte alls sova nu :/ Hoppas ni får vara friska och ha så skönt i fjällen! :) Kram!

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers