Pion har fattat grejen…

4/24/2009 10:21:00 em / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

Efter att Pion stått inne några eftermiddagar bara, så nekade hon Athena att dia igår när hon fick gå ut. Hon ville hellre gå och äta ifred… Så nu verkar hon sköta det här med avvänjningen på egen hand – lite häftigt ändå hur naturen fungerar. Nu tog vi in Pion ikväll istället, eftersom vi har varit borta hela dagen. Så nu blir det första natten… Kollade juvret, och det verkar som om Athena inte har fått dia särskilt mycket idag heller, för nu är hon nästan lika välfylld som när fölis var liten. Får hålla lite koll på det så det inte blir ont för henne.

Etiketter:

2 hälsningar:

Anonym on 25 april 2009 kl. 08:30

Men herregud vad bra! Men hur verkar Athena må då i allt detta? Går det bra? Jag pratade med hon som har lösdriften igår för att höra mej för lite mer och för att få en garanti att jag har en plats hos henne. Det har jag, men hon vet inte riktigt NÄR dock! Men det blir ju allt från juni-augusti... Men du Hanna vad skönt att det gick bra för Baloo!!!!/maria

Comment by Hanna on 25 april 2009 kl. 10:45

Tycker Athena tar det rätt så bra faktiskt, hon springer och ropar lite precis då man tar in Pion men sen så har hon stått och ätit i godan ro så hon kan ju inte vara alltför stressad. Så jag hoppas att hon inte tappar så mycket hull som de lätt kan göra under avvänjningen. Pion släpper inte alls fram Athena för att dia nu vad vi kan se, så vi har faktiskt funderat om vi inte ska försöka göra iordning hagen bredvid åt Pion redan nu i helgen - kanske är det dumt att dra ut på det eftersom det är just när vi delar på dem som det blir jobbigt?

Ja, men det är ju lugnt under sommaren - Athena får gå med Leo så länge. Åtminstone första tiden så har vi ändå tänkt ha dem åtskiljda - blir det senare under sommaren så får vi ju fortsätta bygga dubbla hagar så det blir ju lite mer jobb men det ordnar sig alltid. Tror i alla fall att det är dumt att släppa tillbaka Athena när vi väl avskiljt dem..

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers