Baloo!

4/24/2009 10:39:00 em / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

Ballefjanten fick komma hem med oss igen, så vi är glada nu! Däremot så har han fått stränga förhållningsorder, i princip ska han inte röra på sig under tolv veckor så det ska bli intressant… Antagligen kommer han få vistas en hel del i sin bur, som han tack och lov trivs bra i. Det verkar som om han fått ett rejält diskbråck, vilket vi egentligen misstänkte redan helgen som var då han slutade hoppa upp i bilen. Ja, eller att det var ryggen misstänkte vi i alla fall – det är ju inte helt ovanligt på taxar. Men i övrigt har han varit pigg under veckan så vi har avvaktat. Igår när jag kom hem så hade han stora problem med att gå, han klarade inte ens ett trappsteg… Buken var jättespänd, men efter att vi rastat honom och magen kommit igång så var han lite piggare. Men jag fick bära honom i säng, och i morse var han ännu mer spänd och hade riktigt ont så det vara bara att åka till veterinären. Usch så orolig jag har varit! Men veterinären var inte alls lika oroad, utan vi fick faktiskt en riktigt bra prognos, och det var aldrig tal om annat än att behandla honom. En behandling som kostar oss 67 kronor, utöver akutbesöket på 450 kronor… Aaaningens mindre än vad jag räknat med om man säger så!

NU så är han redan en mycket piggare och gladare hund. Han slukade kvällsmaten och tiggde om mer – en hund vi känner igen. Men då har han ju fått smärtstillande också.

Etiketter:

2 hälsningar:

Comment by lillebror on 24 april 2009 kl. 23:41

Skönt! Då kan man sova inatt mao!

Comment by Jessica on 25 april 2009 kl. 08:31

Det var skönt att Baloo fick åka hem och att det inte kostade en förmögenhet, Måns och tilda + alla andra skickar en krya på dig till baloo

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers