.måndag

1/03/2011 10:28:00 fm / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

men inte riktigt tillbaka till rutinerna. Olivia har jullov en vecka till, och börjar inte förrän nästa tisdag. Johan jobbar förvisso, lika bra då han ändå har beredskap, men det blir ju en väldigt kort arbetsvecka.

Här hemma hostar vi ikapp. Vet inte vem som vinner? Tror Svante ligger på jumboplatsen i alla fall. Natten har varit gräslig. Precis då man nästan har somnat så börjar Olivia drömma, gråter och halvsover och blir inte lugn förrän hon får sova hos oss. Sen har hon och Johan hostat ikapp. Baloo har haft en sån där natt igen, då han sprungit och druckit flera gånger och varit ut flera gånger. Svante vaknade till och med och var arg och kunde inte somna om där strax efer fyra någon gång. Han hann provsmaka en bulle för Olivia igår, det kan ju vara det som ställde till det. Det brukar vara magknip då han låter så där. I alla fall så är man inte särskilt positiv halv fem på morgonen då man fortfarande inte har fått sova något… Blä. Får försöka ta mig en vila då Svante ska vila sen.

Igår åkte lilla Bullen så vi har i alla fall inte behövt stressa över några rymmarhästar. Det känns skönt. Däremot så är det lite trist att han åkt. Han är så himla snäll för Olivia att hålla på med och så är han en riktig bushäst för Bella att leka med i hagen. Precis på hennes nivå. Pion håller inte riktigt samma tempo men Bella lär nog göra vad hon kan för att få lite liv i tanten! Vädret var fantastiskt, för första gången på flera veckor kunde man vara ute länge och det var riktigt skönt. Vi behövde nog lite frisk luft allihopa.  Sen kom farmor och farfar hit och mat hade de med sig, vilken lyx! Vi kunde skjuta på handlingen en dag till. Börjar vara lite tomt i skåpen efter helgerna, finns bara skinka och sånt kvar som jag inte har kunnat äta mer sedan juldagen ungefär. Men idag så måste vi. Nu är det slut på blöjor och mediciner och sånt där nödvändigt…

Etiketter:

0 hälsningar:

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers