.lördagkväll

1/29/2011 08:23:00 em / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

Har tapetserat klart. Det gick fort. Johan hann sätta några lister också innan S vaknade sen fick han ta barnen. Olivia var för övrigt ute själv medan vi tapetserade.. vad stor hon har blivit. Nu höll hon sig såklart bara utanför dörren i princip men skottade snö tills hon var alldeles blöt. Jag målade mitt skrivbord/skåp också så första varvet är klart. Blir bra! Måla ett varv till imorgon då. Orkar inte ikväll. Och sätta upp resten av listerna. Sen kan vi “flytta in”.

Till middag blev det Tacomojs (philadelphiaost, tacofärs och ost – gratinera i ugnen och servera med grönsaker och nachos), det var riktigt länge sen. Gott och enkelt. Barnen (Olivia) har ätit sitt lördagsgodis (Svante har smakat) och har faktiskt inte kommit i säng än. Svante som har varit i säng kl sju varenda kväll typ… Men så länge han är nöjd är det ingen fara. Har planerat lite varma bär i ugn sen, mums!

Bär, kokos och så lite vit choklad på det och en gräddklick till. Knappt ens onyttigt (inte för att jag orkar bry mig just nu..).

Har en kanonkula till mage ikväll. Konstant sammandragen. Skitjobbigt. Slappna av någongång…. Man orkar ju knappt röra sig. Gick saktare än en snigel förut när vi var och handlade. Ska nog slänga i säng barnen och ta en varm dusch innan bären och se om det blir bättre.

Ha en skön kväll.

Etiketter:

0 hälsningar:

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers