.januari

1/01/2011 04:35:00 em / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

Imorse när vi vaknade så kändes det ändå som om att allting var nytt på något sätt. Lite ljusare ute, lite klarare, oförstört på något sätt. Nytt år, nya tider.

2011 måste ju bara bli ett bra år! Ny bebis, gärna redan i januari men februari funkar också. Johan fyller 30 i år. Svante börjar på dagis, stora killen! Tänk om man hade modet att förverkliga någon av dina drömmar detta år?

Några nyårslöften har vi inte avlagt. Det är synd, förra årets 'sluta äta godis-löfte' höll ju i sig halva året nästan och det var inte illa pinkat. Men vem har sagt att man måste avge löften just på nyårsaftonen, när man jan göra det en helt vanlig måndag bara man bestämmer sig för det.

Idag har vi varit ute i det fina vädret. Passat på att städa lite efter Bulles senaste rymning här om natten. Han måtte ha en plåtmage den hästen för åter igen hade han tagit sig in i foderladan, festat på lite krafft Groov, öppnat en veteklisäck men det var nog tack och lov alldeles för torrt och sen satt i sig massor av Krafft protein. Det kan ju inte vara hälsosamt alltså. Men han verkar opåverkad.

Hästarna verkade ha haft en lugn natt, alla har legat och vilat så jag tror inte de har störts av några raketer. Nu har vi byggt en mer permanent grind till hagen, så förhoppningsvis rymmer inte Bella mera sedan Bulle flyttat (imorgon!). Bulle har fått komma ut idag, hoppas han håller sig i hagen så han inte är så rastlös när han ska åka imorgon. Han gillar inte att bli stallad. Vad ledsen Bella ska bli när hennes buspolare åker!

Johan har åkt på jobb, ända bort till Grytfors såklart. Nytt år betyder ju också tomt övertidskonto så nu får han jobba igen. Men dessa dagar ska man väl inte klaga. Storhelgsjobb blir fina slantar det.

Svante sover. Sedan några timmar.. Han sover bort den här vintern han. Lilla myskillen. Olivia är på strålande humör idag. Det har varit ganska svängigt här ett tag. Mycket treårstrots, förhoppningsvis har hon sin topp nu. Men idag är det bara mys. Igår fick hon ju vara med hela nyårsaftonen för första gången. Det var kul! Raketerna tog hon med skräckblandad förtjusning. Väldigt spännande men de var ju så fina och så många. Och alla väderballonger! Men tur att det bara är en gång om året, det är synd om alla stackars djur som mår så dåligt under det här dygnet. Kan man inte förbjuda det helt så borde man väl kunna begränsa skjutningen till ett par timmar i alla fall?

Vår buffé blev nog ungefär dubbelt så stor som planerat! Herregud vad mycket mat. Efterrätterna var smaskens, den jag gjorde blir det garanterat fler gånger.



Väldigt lugnt blev det också. Vi åt mest och hamnade i matkoma så vi orkade knappt med några spel. Lite Twister blev det, men jag hoppade över det... Haha. Det hade varit en syn. När vi åkte hem vid ett var det mer trafik ute än en vanlig torsdageftermiddag. Kändes lite konstigt. Bra kväll blev det i alla fall, tjusig dukning, god mat och festligt värre.

Nog för idag.

Etiketter:

0 hälsningar:

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers