.onsdag

6/16/2010 09:08:00 em / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

Strax säsongsfinalen av Grey’s. Att se eller inte se, det är frågan. Johan är inte hemma och förra avsnittet var en sån jäkla rysare att jag inte vill se själv. Skönt att han går av beredskap imorgon.

Vi har varit på Djurparken i Lycksele idag, med Olivias dagis. Mycket trevlig dag, och vädret har varit toppen om än lite småkallt. Har nog lite bilder att visa…

Skulle ha vaccinerat hästarna imorgon (andra dosen grund för Bella då) men veterinären ringde och ville komma idag. Vilket ju sket sig. Så nu blir det först på två veckor. Lägligt nog då Pion ska drägtighetsundersökas… Men det ska nog ordna sig. För övrigt måste jag tillägga att jag tycker att det är bra mycket bättre ordning på våra veterinärer nu för tiden. Har en stark aning om vad det kan bero på.

Nu ska jag i alla all ut och natta djuren, och höra domen om när maken kan tänkas hitta hem igen..

 

Later.

 

P.S. Det var ju en JORDBÄVNING här i trakterna igår – det kan väl inte ha undgått någon?! Vi kände då den väl, även om vi inte precis fattade vad vi kände. Vi trodde nog båda två att det var tvättmaskinen som var på väg in till TV-rummet som ligger vägg i vägg med tvättstugan…. Det var det alltså inte. Gillar lite att Moder Jord hör av sig då och då, bara sådär lagom så man kommer ihåg vem som bestämmer egentligen. D.S.

Etiketter:

1 hälsningar:

Comment by lillebror on 16 juni 2010 kl. 23:28

Ni hade säkert jätteskoj där ni var =)

Mm kul att man totalbomma den där markskaken! ja trodd he stog nån bil på tomgång men roligare än så vart de int!

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers