.måndag

6/28/2010 01:11:00 em / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

Skönt med långhelg. Synd bara att man ska vara så jäkla “bakis” fortfarande. Det har blivit alldeles för lite sömn, och för mycket stökande så igår var jag helt slut och gick i säng före halv åtta.  Somnade kanske en timme senare och väcktes strax före nio i morse. Länge sen man fick sova så länge… Har nog sovit för länge istället, för nu är jag alldeles trött och slut.

Olivia har fyllt tre! Helt otroligt vad tiden går fort! Hon fick den studsmatta hon önskade sig (fast inte en gul) och hon fick sin (motor)cykel så i helgen har hon studsat och cyklat om vartannat. Gullungen. I lördags hade hon jätteont i magen och var så ledsen, till slut förstod vi att hon helt enkelt hade träningsvärk. Det blev många timmar studsmatta under fredagen. Många timmar. Vi hade Olivafirande, midsommarfirande och annat firande här på fredag så det var fullt hus, mycket mat och fika och trevligt värre!

På lördag blev det rätt soft och lugnt större delen av dagen. Vi tog lite tårta med oss till Norsjö framåt eftermiddan och fick lite mat i gengäld. Jag, syrran, mormor och Olivia drog iväg och fiskade lite. Mest för Olivias skull, men tålamodet är inte så stort ännu… det blev fort tråkigt trots att vi drog upp fisk efter fisk. Men hon fick ju inviga flytvästen i alla fall – dock bara på land.

Igår tvättade vi och städade bilen, satte på en skyddsklädsel och så hade vi lite födelsedagsfirande igen. Olivia blev SÅ generad av den fina födelsedagssången att det tog en lång stund innan hon vågade sig fram för att öppna presenten! Haha! Gullungen…

Later.

Etiketter: , ,

0 hälsningar:

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers