.veckans senaste

12/03/2009 10:13:00 em / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

Svante hittade ju sina fötter i badet för ett par veckor sen. Numer är det inga problem att fånga dem, utan något man gör till exempel när man ligger och myser. Med snuttan, apan och fossingen då.

DSC_0021

Något annat som han ägnar dagarna åt nu då han är go och glad igen är att rulla runt på mage. Han börjar vara riktigt skicklig på det – armarna är svårast att få med sig men det går bättre och bättre, att rulla tillbaka är desto svårare. Men han är på god väg att knäcka den gåtan också. Idag så var han extra livlig på golvet och snurrade runt på sin matta – alltså 180 grader, huvudet var där fötterna borde ha varit när jag vände ryggen till.  Ja, det var väl veckans uppdatering det.

 

Later.

Etiketter: ,

3 hälsningar:

Josefin on 4 december 2009 kl. 01:02

Han är aktiv och tränar hårt, snart kryper han omkring i racerfart ;)
Krama om honom från faster <3

Comment by Jennie~* on 4 december 2009 kl. 10:37

Mysigt, Kevin tycker också att fötterna är superspännande nu och leker mer med dem än leksakerna i gymmet. För honom är det tvärtom,från mage till rygg är det inga problem men sen tillbaka får han kämpa ett tag:-)

kram

Comment by Hanna on 4 december 2009 kl. 10:43

Ja det är väl iaf 2-3 månader bort om han håller samma tempo som syrran ungefär :)

Olivia var som Kevin, det gick mycket bättre den vägen - hon gick ju inte lägga på mage för då studsade hon liksom över på rygg som en skalbagge :)

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers