Måndag

3/10/2008 11:08:00 fm / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

Ny vecka. Äntligen.

Idag blir det att försöka sammanställa allt jag läst och checka av så jag inte missat något väsentligt. Har lite jobb att göra på projektplanen dessutom, på torsdag ska vi nämligen presentera den för vår handledare. I morgon åker vi söderut och blir borta tills på torsdagkväll. Vi tänkte försöka hinna med Sundsvall, IKEA, Härnösand, Lucky och ja.. skolan då. Tenta på onsdag. På fredag är den stora dagen. Då är vi hemma. Johan bakade lite igår (jag har inte provsmakat så jag vet inte om det blev bra - men det SER väldigt lovande ut), vi har leasat ut lite bakning så det ska nog finnas lite fika :) Vi tar väl familjen på fredag och vännerna under helgen... 

Hovslagaren kommer på lördag. En barfotaspecialist! Härligt, härligt. Jag har verklgen tur att det finns någon som fixar när jag inte har tid. Har verkligen inte hunnit tänka en tanke på det eländet (att förre hovslagaren sa upp sig i sista minuten). TACK!

Idag snöar det faktiskt inte ens.

Etiketter: , ,

2 hälsningar:

Anonym on 10 mars 2008 kl. 13:01

Åh fler barfotahästar i området! Vem ska komma till dig?? På fredag ska vi prova en ny hovvårdare,Lars Palo heter han vi har tidigare haft Emma Östman men tänkte testa Lars för han finns betydligt närmare!
//Linda & Lappen i Gårdskläppen, Raggsjö

Comment by Hanna on 15 mars 2008 kl. 14:58

Ja men det är ju samma! Vad tyckte du då? Själv har jag ju inget att jämföra med egentligen eftersom vi inte haft någon hovvårdare innan utan försökt hitta bästa möjliga hovslagare. Men nu när jag beslutat mig för att enbart ha barfotahästar så gäller det ju att hitta någon som kan..

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers