I'm in love!

3/02/2008 08:09:00 em / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

Nu har jag sett den. "Min" dator! Åh så fin den var...vill ha! När jag skaffat mig den så blir det blogga av. Känner mig inte så flitig eller inspirerad just nu - skrivkramp kallad det nog. Jag går runt och tänker ut en massa djupsinniga, finurliga eller filosofiska inlägg som jag skulle vilja skriva, men när jag sätter mig framför datorn så blir det i n g e n t i n g.

Pion är tjock. Åh så tjock hon är just idag. Det varierar nämligen, vissa dagar ser hon jättetjock ut, andra bara lite tjock. Jag borstade henne för en stund sedan och kunde nästan hålla fölisen i famnen, så kändes det. Den måste ha legat och tryckt på ena sidan, man kände hur den låg där och tryckte mot då jag borstade. Häftigt!

Lissan var och pysslade med Leo. Det var synd att hon skulle falla så illa när hon druttade av - snacka om otur! Han reste sig ju lite bara och det var ju ingen fara, sedan stoppade han huvudet mellan benen och då gick det inte sitta kvar såklart, och hon ladade i 15 cm nysnö så det var mjukt och fint så det är SÅ orättvist att behöva slå sig i det läget. När jag åkte av Bonheur så flög jag ju med huvudet före i sargen på ridhuset, och inte slog jag mig nämnvärt av det. Å andra sidan kan man bryta benet om man halkar utanför bron eller när man putsar fönster. Farorna lurar runt hörnet... Anyway, vi återupptar arbetet med inridningen när vi har en smidig ryttarinna igen. Förhoppningsvis blir det inge mer bus från Leo's sida. För Bonheur räckte det ju med en gång och han var mera skärrad så jag hoppas...men man vet aldrig, så är det ju.

Olivia är fortfarande inte kry. Feberfri sedan länge men inte i form. Nu ska lilla fröken sova i alla fall och så hoppas vi det är bättre imorgon. Då åker ju pappa bort i några dagar... och mamma har en hel del skola denna vecka.

Etiketter: , ,

0 hälsningar:

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers