Han som glömde

3/21/2008 10:41:00 em / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

En lång långfredag avklarad, vi har hunnit med en hel del... Morgonen började vi i Mackenbacken - vi hann till och med se lite härlig sol, Olivisen fick provköra sina brillor och vi fick umgås med lite folk. Trevligt!

Sedan blev det Leo's tur att få sig en omgång. Han skötte sig supersnyggt och var lika cool och glad som alltid. Känns riktigt bra. Vi tar det väldigt lugnt så han inte ska tycka att det börjar gå för fort. Men någon vända runt gårdsplanen blev det ändå med Lissan hängandes på.

Sedan har vi hunnit fika, handla, bortbjudna på middag och kvällen avslutad med Let's Dance. Nu sitter jag och funderar på vad morgondagen har att erbjuda. Vi har ju en hel del att välja på, flexibel måste man ju vara så här i beredskapstider, så antingen blir det inget eller massor för så brukar det fungera. Känns tråkigt att göra en massa jobb då här då det är Påsk och ledigt men det är väl så det är.. vi får se. Funderar dock på att bjuda "han som glömde" på fika, han har nämligen tillgång till något som vi behöver... Jag ids som inte vara ledsen över att han glömmer för det gör han alltid. Sen blir jag alltid ledsen men jag är ju en känslig natur. En äkta fisk. Men man måste ju förlåta någon som är så pass gammal - då är det inte lätt att komma ihåg alla, inte ens familjen hihi. Det var tal om att Johans kusin med familj skulle komma förbi också, vi får väl se vad dom hinner med helt enkelt. Annars snöskottning och badrum. Kanske lite skola...

Etiketter: , ,

0 hälsningar:

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers