.svar

8/09/2011 12:28:00 fm / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

Kommentarer, kommentarer.

Älskar när ni kommenterar! Så vet jag att någon läser. Därför skäms jag när jag inser att jag inte besvarat en enda kommentar sen jag började om att blogga efter semestern. Men nu hoppas jag att jag svarat på allt.

Förresten, jag svarar alltid på kommentarerna här i min egen blogg. Jag går alltså inte in på din blogg om du har någon och svarar där. Det är därför att jag tycker att kommentarerna blir en del av inlägget och är för alla att läsa! Blir galen när jag går in på någon annans blogg, läser ett intressant inlägg och kollar kommentarerna... Sen får man liksom vara lite detektiv och bläddra igenom någon annans inlägg om man vill spåra vad som sagts. Nä kommentarer hör till det inlägg det berör. Chatta kan man göra någon annanstans. Tycker jag...

Däremot går jag alltid in och läser din blogg om du har någon, och kommenterar här! Och är jag inte Iphone-lat* så kanske jag slänger in en kommentar om jag har något på hjärtat.

*alltså, man blir ju slöare när man surfar runt med mobilen. Läsa går lätt, men logga inoch skriva blir ju liksom ett helt projekt och så har man glömt vad man ville säga innan det är klart.



Bilden har inget med inlägget att göra, men visst blir det roligare med en bild?!

Etiketter:

0 hälsningar:

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers