.söndag

4/17/2011 04:46:00 em / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

På helgerna oftast har vi mer tid och ork att ägna oss åt hästarna. Så även idag, så dagens projekt blev verkning av båda, samt att jag avhårat och friserat lite (eller snarare jättemycket). Just nu finns enda möjligheten till arbete på den lite väl trafikerade och asfalterade vägen så det får vara en eller ett par veckor till. Synd jag inte tog någon före/efter-bild! Pion blev minst tio år yngre. Intressant nog så har Pion fått ett skapligt juver, med mjölk så Johan har lovat att blir det ett hingstföl så får jag behålla det... Och nog ser hon dräktig ut alltid. Så någon morgon då vi kommer ut kanske det står en tredje häst i hagen. Tyvärr är det nog bara motion som fattas magen, och en önskan från Pion om en liten som gör juvret. Förra helgen hade jag storstädning i sadelkammaren så nu känner jag mig laddad för arbete på riktigt. Snart!

Mormor och morfar har varit här och skött barn medan vi var ute, skönt att slippa stressa! Tyra är lite förkyld plus att magen krånglar lite idag efter att ha varit bra så länge. Men hon är ju inte direkt den som beklagar sig mycket. Men hon äter lite kortare och oftare och sover lite mindre än hon brukar så man förstår att hon inte är riktigt nöjd. I morse tog jag mig inte ur sängen förrän efter tio för att Tyra bara ville snutta och mysa.

På förmiddagen var vi ute, barnen upptäckte att det gick bra att gå på baksidan till gungorna. Vilken lycka! Så vi har gungat, byggt kottdjur (tjurar med horn) och så hamnade vi på skotern en stund. Men idag fick den stå stilla, det finns ju inget skoterföre kvar. Det har varit en bra söndag i alla fall, men just nu är Johan på jobb en sväng.

Etiketter: ,

0 hälsningar:

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers