.äntligen

4/18/2011 10:12:00 fm / I en annan del av Ulriks/ Hanna /




Äntligen funkar fina strumporna i storlek 50/56. Lite stora men det går! För att undvika fler missförstånd så, hon har fått ett till par i storlek 62/68 men de är rosa och har vi såklart inte provat än! Men visst är de söta?

Missförstånd verkar annars vara ett tema här, snart vågar jag väl inte skriva alls i min dagbok av rädsla för att någon ska ta åt sig. Och då pratar jag inte om strumpbyxor. Men vore jag missnöjd med något så skulle jag ta det direkt med den det berörde, gnäller jag av mig här så handlar det snarare om mina reaktioner på något som inte nödvändigtvis behöver vara fel. Alla har vi våra dåliga dagar. Det är bara gnäll. Så jag är glad om jag slipper någon som tolkar det jag skriver i min dagbok och det är helt frivilligt att läsa. Jag vill verkligen inte trampa någon på tårna och jag skriver bara vad jag känner.

Annars är jag förstummad över hur många som hittar tillbaka hit. Igår var ni hela 72 stycken som återvände! Vilket innebär ännu fler unika besökare förstås, men jag tycker det är mycket intressantare med de som kommer tillbaka. Jag undrar alltid varför? Ibland träffar jag någon läsare och jag blir så himla glad när någon ger sig till känna. Det sporrar mig att fortsätta denna fantastiska dagbok som jag verkligen uppskattar. Våra dagar får liksom lite mera mening då de kommer på pränt och att kunna blicka tillbaka är underbart. Särskilt för mig, tror jag. Eftersom jag kan läsa mellan raderna och vet hela sanningen och inte bara toppen av isberget.

Kram på Er!

Etiketter: ,

2 hälsningar:

johan on 18 april 2011 kl. 12:50

japp jag håller med.... tänk så roligt att gå tillbaka och läsa lite bara någon månad räcker för att man skall minnas hur det var då.....kram

Comment by Unknown on 22 april 2011 kl. 09:58

Kommer tillbaka lite då och då och läser. Det är alltid lika roligt att gå in och läsa på din fantastiska sida.
Kram Jeanette

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers