.onsdag

4/27/2011 07:58:00 em / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

Tjo! Idag har vi knappast suttit stilla en minut. Förutom under lunchen. Började dagen på badhuset och babybad. Tyras första och det var bara helmysigt. Äntligen var vi både friska och hemma en onsdag! Vi har faktiskt försökt komma iväg sedan i JANUARI. 2 onsdagar har vi varit borta, resten sjuka. Under februari var Tyra för liten förstås, men någon av oss var garanterat sjuk under hela februari också.

Det blev lunch på nya caféet. Åt en helt okey räksallad med gott bröd (fast Svante åt upp halva min sallad). Vi smakade lite fika också, men salladen var bättre måste jag säga. Men kul med lite nytt fikabröd ändå.

Sen har vi varit ute och pysslat som vanligt, på gården, i bilen, i stallet... Ridit, Olivia har cyklat.. Lite sånt. Till middag blev det italienska köttbollar (ja, bollar) i tomatsås.

Johan har förresten bokat två spjälsängar till resan. Eller till hotellet snarare. Så nu känns det lite bättre (inte för att det kändes dåligt innan men lite spännande att få ihop en resa med tre små...).

Etiketter: ,

0 hälsningar:

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers