Jäklar vilken middag vi fick till idag. Johan var lite tveksam innan men upphöjde rätten till festmåltid. Det innebär att nästa gång lägger vi i säng barnen innan och äter sent så vi får njuta av maten.. Livet som småbarnsförälder.
Det blev ugnsbakad sej med grillad paprika och en crème fraîche röra med lök och parmesan. Enkelt och gott! Vi slängde sejfileerna (800g) i en form, saltade ordentligt och kryddade med citronpeppar. Sen på med paprika (färdiggrillad på burk) och på den 3 dl crème fraîche, 1finhackad gul lök, lite citronjuice, och ca 100 g parmesan blandat. Toppade med basilika. Tjoff in i ugnen, 20 minuter om tinade filéer annars typ dubbla tiden, 175 grader.
(Svante fick en egen med iMat och utan ost som han inte ens smakade....)
Livet går vidare
9 år sedan
2 hälsningar:
Låter supergott!
Gjorde något liknande idag men med svata oliver, purjolök och vanlig riven ost... Man tager vad man haver! ;) Det åt vi tillsammans med bandpasta, riktigt smarrigt! =)
// Martina
Skicka en kommentar