.status

3/12/2011 10:01:00 em / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

Först: vi ser Mello fast jag sagt att jag inte ska. Min röst är i alla fall klar. Tycker vi skickar de dära Dynasti eller vad de nu hette med förra årets vinnarlåt. Grymt skön sångare och den (låten) är ju som gjord för hårdrock.

Barnen då:
Svante är klart piggare idag. Det rinner ur örat och jag är då glad att vi slapp akuten! Gillar inte penicillin men det går... Just nu är han überspeedad, vill inte sova och klär av sig. Johan var precis in och tog på honom blöjan. Förra gången han var in hade Svante (enligt egen utsago) för många filtar i sängen och var tvungen att kasta ut en. Annars har han faktiskt fått vara ute och rasta av sig i det underbara vädret idag. Ska gå och kolla läget nu....

Det var lugnt. Men vaket. Olivia däremot sover sött. Hon har kapat håret nån decimeter idag och började se så gammal ut. Det är helt okey när man är tre bast att börja se ut som fyra.

Tyra Viola har haft en magisk dag. Har väl aldrig varit med om maken till fem veckors bebis. Hon har stenkoll på alla som kommer in i rummet. Huvudet går som på... Ja inte Linda Blair kanske, men det går. Charmar med sina skrattleenden och är så jäkla vaken. Sen halv tre har hon knappt sovit, bara slumrat kort ett par gånger. Hon är klarvaken nu och på strålande humör. Undrar om hon sover hela dan imorgon? Men hon fick ju sova ute i vagnen några timmar idag, det måste ha varit bra med frisk luft. Annars är hon lite snorkig ännu, men hon klagar inte över det. Tror Svante somnade. Han behövde nog bara bli omstoppad av sin mamma också.

Fan det blev Saade.

Etiketter:

0 hälsningar:

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers