.ridit

8/30/2010 10:00:00 em / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

Äntligen har jag ridit! Det var ju riktigt länge sedan nu, lite skönt att verkligen få längta. Pionen var jättefin och det gick bara bra, tog det lite piano förstås eftersom vi är lite ur form. Pion har för övrigt hämtat sig riktigt bra, hon blev lite tunn då Bella slutade dia, och tappade i muskulatur över rygg och bakdel. Nu ser hon rund och fin ut igen trots avsaknaden av träning. Väldigt tacksam häst det där. Jag har haft ont i ryggen idag, skönt att sätta sig på hästryggen och känna hur trycket bara försvinner och allt känns bara bra.

Sista dagarna på betet har hon tydligen haft en bula på manken, när jag hämtade henne var manen ihoptorkad/ihopklibbad där. Klippte bort håret och såg att hon haft en böld. Den hade öppnat sig och det såg riktigt rent och fint ut så det läker nog ihop bra nu. Skönt när bölderna öppnar sig själva. Vi hade en häst på ridskolan en gång, som hade en böld på halsen som var en dryg decimeter i diameter. Riktigt stor och vi fick öppna och sätta drän. Inte så najs faktiskt.

Nu ska jag ta en kopp te och lite skorpor.

 

Later.

Etiketter:

2 hälsningar:

Comment by SMÅKILLARNA on 30 augusti 2010 kl. 22:09

jaså en böld? Vad kan hon ha fått det av? På onsdag flyttar Athena till en lösdrift nära mej och sen blir det mer jobb för gumman - längtar =)

Comment by Hanna on 30 augusti 2010 kl. 22:22

Åh det är inte lätt att veta. Får jag gissa så har hon kliat sig på något och fått en sticka bara, det räcker för att det ska bli en böld. Oj vad skönt det måste kännas att få ha henne nära!!! :)

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers