.brrrrr

8/18/2010 09:11:00 em / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

Temperaturen börjar vara ganska låg under nätterna. Ja, den är väl inte mycket att skryta med dagtid heller för den delen. Vi har ju haft all värme avslagen ett par månader nu, och ändå haft en konstant värme i huset på runt 27-28 grader.. så är det inte riktigt längre! Men i alla fall 22 grader i köket just nu. Skulle dock behöva elda lite i alla fall för nätterna snart tror jag. Golven är kalla… Johan är i alla fall ute och bär in ved i pannrummet så vi är redo när det är dags.

Jag nattar barn. Vi har fortfarande lite sommartider här i huset, Olivia är vaken fortfarande men sover nog snart. Börjar vara dags att ställa om henne lite så hon orkar med dagis och så. Annars har vi varit på kalas ikväll. Gammelfarmor fyller år idag så vi passade på att hälsa på då hon var hemma i Brännberg.

Bara O somnar  så ska jag nog krypa ner i sängen och se hur länge jag klarar att hålla mig vaken. Det blev lite uselt med sömn i natt, var väl nervös, och så en tidig morgon på det. En tidig kväll skulle sitta fint. Måste säga att det är väldigt skönt att avelssäsongen är slut, även om jag hade hoppats att den skulle sluta roligare än så! Nu kan man äntligen få slappna av lite.

Later.

Etiketter: , ,

0 hälsningar:

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers