Vilket hästliv!

6/16/2008 10:11:00 em / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

Nu är det hästar för hela slanten! Vilket sommarlov...härligt! Ikväll har vi jobbat med Leo. Lissan skulle rida men det gick rent åt skogen. Leo var übertaggad; lagom upphetsad över nya hagar, nytt föl, utspridda hästar och annat så vi fck ändra planen. Jag tömkörde istället så han fick jobba ordentligt, han kom igång riktigt fint i travarbetet eter viss övertalning och vi jobbade även med galoppfattningar. Måste säga att han har lite dålig kondis just nu, men däremot ser han SÅ fin ut i kroppen så det är perfekt läge att bygga muskler. Vi har planerat in mer ridning, och även löshoppning i veckan.

Fölis (som ska heta?? och kallas??) är en riktig sötnos. Hon börjar verkligen acceptera att jag är i boxen med henne och låter mig komma fram. Grimman går bra också. Däremot börjar hon vara pigg och stark så nu får man passa sig för hennes små krumsprång, hihi. Men det går över förväntan allting och mor och dotter var ute rätt så länge idag. Målet är ju att de ska gå ute, helst dygnet runt så småningom, men i alla fall hela dagar inom kort. Detta åskväder som pågår stundvis gör ju att det är lite instabilt, även om vi haft turen att inte få mer än nån droppe regn här idag.

Sommarpremiering sista augusti, hoppas vi kommer oss dit med sto och föl! Ska bli så spännande att höra vad dem säger. Men före det så är det ny inseminering på gång. Det ska bli riktigt spännande!

Etiketter:

3 hälsningar:

Anonym on 17 juni 2008 kl. 08:15

*skratt* Nu är det bestämt att hon ska heta Pallas Athena och kallas Athena till vardags =)

Bra jobbat Hanna med grimma och allt! Är hon redan piggare och starkare alltså? Hon kommer att vara en tok-tjej tills vi kommer upp igen ju! Hur verkar hon vara till sättet då? Kaxig eller rätt så samarbetsvillig eller? Oj oj oj vad jag skulle vilja vara där nuuuu! =)

Krama tjejjerna =)/Maria

Comment by Hanna on 17 juni 2008 kl. 09:58

Härligt! Men risken finns att hon får hete fölis ett tag tiil i alla fall ;)

Anonym on 17 juni 2008 kl. 22:35

*skratt* Det är heeeeelt okej Hanna! =)/Maria

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers