Presenten

6/21/2008 09:57:00 em / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

Presenten Johan fick var något han velat ha men "glömt bort" att han önskade sig. Perfekt! En rikigt snygg skinnjacka blev det...

296002-0014

Bilden har jag snott, men jag vill inte säga varifrån... Ajaj. Det är ju en present så jag vill inte avslöja några detaljer haha. Den som vill veta får helt enkelt maila mig så berättar jag gärna vart jag köpt jackan. Jag hade ju även en annan present på lager, men än har jag inte lyckats med projektet. Later.

För övrigt så kan jag berätta att Johan fyllde år igår men då firade vi hans far som fyllt 50 i början av juni. Idag har vi istället firat Johan men även min mor som fyller år på måndag. Allt för att min syster skulle hinna vara med. Johan fick ju skjuta på sitt firande igår, därför kommer hans familj och firar honom imorgon. Då kan de hända att hans syster/systrar även firar Olivia som fyller år på onsdag, så att även de får vara med. På onsdag kommer Olivia dock att få ett alldeles eget födelsedagskalas utan andra inblandade - tror jag. Det är ju trots allt hennes allra första födelsedag och det vill inte säga lite det. Hänger ni med?

P.S. Johan är mycket snyggare i jackan än killen på bilden. Så det så. D.S.

Etiketter: ,

0 hälsningar:

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers