Idag

6/13/2008 10:10:00 fm / I en annan del av Ulriks/ Hanna /

Idag regnar det igen. Men än så länge är det säkert bara bra, det behövs nog lite vatten. Frågan är när vi ska få måla igen? Imorgon ska vi i alla fall bygga beteshagen klar. Hästarna är avmaskade och redo att gå över på betet på söndag. Pion har tjuvstartat, hon fick gå över till fölhagen igår, däför att henne avmaskar vi inte förrän vid fölningen så att fölis ska slippa fölmask.

Åter till dagen, idag så ska vi baka lite fler tårtbottnar och jag har fixat tårtkartonger, mycket bra eftersom jag ska göra så många tårtor till midsommar. Svårt att frakta annars.. Sedan ska vi handla till grillen ikväll och sen så blir det då grillfesten.

I natt har det varit helt lugnt, så jag har kunnat sova gott emellanåt (man måste ju kolla läget nån gång i timmen sådär) och känner mig inte särskilt trött. Olivia sov ju till 08.20 dessutom så det blev en liten sovmorgon. Tidigar i veckan har hon vaknat vid fem-sextiden men då har vi kunatge henne flaskan i sängen och sedan har hon ätit och somnat om en stund. Det är verkligen skönt att kunna göra så!

Etiketter:

0 hälsningar:

Skicka en kommentar

 
Find More Free Custom Color Layouts at April Showers